همسفران

مدارک ویزا

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن- ویزای امریکا- ویزای انگلستان- ویزای کانادا- ویزای فرانسه- ویزای ایتالیا- ویزای برزیل- ویزای ویتنام

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

« معاهده شینگن» در سال 1985 میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، در لوکزامبورگ – مرز بین فرانسه و آلمان – به امضای پنج کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در سال 1990 میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

این ویزا مخصوص کسانی می باشد که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شینگن هستند .

ویزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است این بدان معناست که وقتی تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شینگن شما باطل تلقی می گردد. از سوی دیگر تعداد دفعات ورود شما به محدوده شینگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شینگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شینگن وارد و خارج شوید .

کشورهای محدوده شیگن عبارتند از:

آلمان- فرانسه- ایتالیا- اسپانیا- پرتقال- هلند- بلژیک- لوکزامبورگ- سوئد- نروژ- فنلاند- دانمارک- لیتوانی- لتونی- لهستان، مجارستان- اتریش- استونی- اسلواکی- اسلوونی- چک- ایسلند- مالت- یونان .

کشورهای اروپایی که عضو شینگن نمی باشند:

به خاطر داشته باشید که سه کشور ایرلند- انگلستان و رومانی عضو پیمان شینگن نبوده و برای مسافرت به این کشورها نیاز اخذ ویزای این کشورها خواهید داشت.

انواع ویزای شینگن:

ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و میتواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشور در خارج از شینگن گردد.

ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.

ویزای نوع D : ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

در صورتی که از 90 روز اقامت خود در محدوده ی شینگن استفاده کرده اید، باید حتما به مدت سه ماه خارج از محدوده شینگن باشید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه میتوانید برای حداکثر 1 سال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شینگن لزوماً به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده ی شینگن از کشور دیگری غیر از صادرکننده آن نیست، به عنوان مثال اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. بنابراین همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نمایید.

راه های اخذ ویزای شینگن:

اولین راه برای ایرانیان اخذ ویزای نوع C میباشد که برای اخذ آن بایستی مدارک زیر را آماده نمایید:

1- پرینت گردش حساب بانکی

2- پرینت آخرین فیش حقوقی

3- سند ملکی به نام خود مسافر

4- پرینت مانده حساب

راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و ... می باشند.

مدارک مورد نیاز به هنگام تردد در محدوده شینگن :

در هنگام عبور از هریک از مبادی گمرکی کشورهای عضو شینگن بهتر است مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- مدرک سفر ممهور به ویزای معتبر

2- مدارک معتبر بیان کننده موضوع و شرایط (دعوت نامه، رزرو هتل، سکونت نزد اهالی)

3- مدارک مربوط به تمکن مالی برای اقامت (پول نقد، چک های مسافرتی، کارتهای اعتباری، تعهد تقبل هزینه ها)

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا):

**پاسپورت قدیمی (در صورت وجود)

**اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و کپی آن

**2قطعه عکس 3 در 4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن

**پرینت گردش 3 ماهه آخر حساب بانکی و موجودی بالای 400 میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد.

**سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

**لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسنلی وزارت خانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین. گواهی استغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت، تاریخ استخدام، میزان درآمد و زمینه فعالیت شرکت – درصورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.

**کپی روزنامه رسمی، اساسنامه، جواز کسب، پروانه مطب، کارت نظام پزشکی (درصورت وجود هر کدام از موارد)

*تمامی مدارک ذکرشده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

*ویزای شینگن یک ماه اعتبار دارد و 15 روز میتوانید در محدوده ی شینگن اقامت کنید.

*اخذ ویزای شینگن بیشتر از 15 روزه برای کسانیکه تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از 15 روزه برای کسانیکه قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکان پذیر خواهد بود.

*حدودا 40 روز از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است

*بعد از تکمیل مدارک ویزا، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار- شغل- محل سکونت شماره های تماس

2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر به همراه گذرنامه های قبل

3- واچر هتل شهر مقصد

4- بیمه نامه مسافرتی

5- بلیت رفت و برگشت

6- برای فرزندان زیر 18 سال و خانمهای متاهل که تنها مسافرت می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی می باشد.

7- ریز حساب بانکی سه ماهه و یا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده های بانکی بالای 50 میلیون تومان

8- گواهی اشتغال به کار همراه با میزان حقوق دریافتی و آخرین لیست بیمه

9- آگهی ثبت شرکت ، روزنامه رسمی و پروانه کسب

10- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات

11- شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید

12- کپی از همه مدارک

13- سند ملکی

14- اسکن اثر انگشت

مدارک مورد نیاز ویزای امریکا

ویزای توریستی:

1- اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

2- پاسپورت های قدیمی

3- سند ازدواج

4- گواهی پایان خدمت( برای آقایان)

5- مدارک شغلی

6- مدارک بانکی و مالی

7- کانفرم برگه DS 160

ویزای کاری/ علمی:

دعوتنامه تجاری/ علمی

به یاد داشته باشید که در روز مصاحبه بایستی مدارک زیر را به همراه داشته باشید.

( برای دریافت هرگونه مشاوره در زمینه آخرین تغییرات شرایط اخذ ویزای امریکا با شرکت قاصدک تماس حاصل فرمایید):

1- برگه تعیین وقت ملاقات

2- تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160

3- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و پاسپورت های قبلی

4- دو قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید (طبق قانون کلی امریکا می باید خط رویش مو و گوشها در عکس پیدا باشد، اما دراین امر برای زنان مسلمان محجبه استثنا وجود دارد.)

5- مدارک شخصی متقاضی شامل:

- اصل و ترجمه شناسنامه

- کارت ملی

- مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب و نامه تمکن به لاتین ممهور به مهر امور بین الملل بانک مربوطه

6- مدارک شغلی شامل:

- ترجمه گواهی اشتغال به کار

- حکم کارگزینی یا بازنشستگی

- روزنامه رسمی شرکت

- آگهی تغییرات و تصمیمات

- فیش حقوقی و سوابق بیمه

- پروانه مطب یا بهره وری

- جوازکسب، نامه اتحادیه اصناف

- اصل دعوتنامه یا رزرواسیون هتل

7- اصل و ترجمه سند ملکی

8- اصل و ترجمه سند ازدواج

9- کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان)

10- گواهی عدم سوء پیشینه

11- گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات (مخصوص دانشجویان)

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

انواع ویزا:

- ویزای تک ورود( Single) شش ماهه

- ویزای چند بار ورود( Multiple) دو ساله

- Supper Visa پنج ساله

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی

1- کپی تمام صفحات پاسپورت

2- ترجمه شناسنامه

3- نامه ی پشتیبانی مالی یا گردش حساب چهار ماهه

4- تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)

5- تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)

6- یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

7- ارائه ی ترجمه سند ملکی

8- ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (جواز کسب/ نامه ی اشتغال به کار/ فیش حقوقی )

9- دعوتنامه (اختیاری)

10- ترجمه سند ازدواج

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله می باشد اما با توجه به اتمام اعتبار ویزای ایرانی پس از پنج سال، اعتبار این ویزا نیز بالطبع پنج ساله خواهد بود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد.

1- مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا

2- ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا

3- T4

4- گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

5- بیمه یک ساله برای متقاضی 6- نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید)

مدارک ویزای بریتانیا

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی انگلستان:

این ویزا مختص به مسافرینی می باشد که با هدف بازدید از کشور بریتانیا، گردشگری و یا دیدار از اعضای خانواده رهسپار کشور انگلستان می باشند.

کلیه‌ی مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه‌ رسمی شده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.

1- شناسنامه

2- گذرنامه

3- مدارک پشتیبانی مالی

مانند

- اسناد مالکیت

- مدارک مربوط به اشتغال

- صورت‌حساب‌های بانکی

- دفترچه‌های پس‌انداز

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسیدی تحویل داده خواهد شد و بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به شما بازگردانده خواهد شد.

توجه: در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت ارائه مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است.

مدارک مورد نیاز ویزای برزیل

1- شناسنامه ایرانی

2- گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار+ کپی صفحات یک تا پنج

3- سه قطعه عکس رنگی

4- مدارک شغلی- در صورت بازنشستگی مدارک بازنشستگی

5- در صورت اشتغال به تحصیل گواهی اشتغال به تحصیل.

6- اسناد رسمی منابع مالی

7- برای فرزندان، رضایتنامه پدر به صورت محضری

مدت اعتبار ویزای برزیل 3 ماهه می باشد که می توانید آن را در کشور مقصد تمدید نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای آرژانتین

1- اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه های پیشین

2- 6 قطعه عکس 4×6 تمام رخ با زمینه سفید

3- اصل شناسنامه و کارت ملی

4- گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی با مهر و امضای بانک

5- مدارک شغلی به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن

مدارک مورد نیاز ویزای هند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند

1- شناسنامه ایرانی

2- گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار

3- دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید 4×6 با صورت کامل که حداکثر سه ماه پیش از سفر گرفته شده باشد.

4- آدرس دقیق محل سکونت و محل کار

نوع ویزای هند یک ماهه توریستی می باشد که سه ماه اعتبار داشته و مدت زمان لازم برای اخذ آن 15 روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای ویتنام

1- اصل پاسپورت با حداقل هفت ماه اعتبار

2- دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید

3- پرینت سه ماهه بانکی

4- گواهی اشتغال به کار یا مجوز کاری

5- کپی شناسنامه و کارت ملی

این نکته قابل ذکر می باشد که ویزای ویتنام از نوع هفت روزه توریستی می باشد که مدت زمان لازم جهت اخذ ویزا 12 روز کاری است.

مدارک مورد نیاز ویزای اندونزی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اندونزی

1- اصل و کپی پاسپورت

2- کپی شناسنامه از تمامی صفحات

3- کپی کارت ملی

4- دو قطعه عکس 4×3

5- فرم اشتغال به کار( همراه با ترجمه آن)

6- مانده حساب بانکی

مدت اعتبار ویزای اندونزی 3 ماهه می باشد که مدت زمان لازم جهت اخذ ویزا بین 10 تا 20 روز کاری متغیر می باشد.

 

'

مدارک ویزا

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن- ویزای امریکا- ویزای انگلستان- ویزای کانادا- ویزای فرانسه- ویزای ایتالیا- ویزای برزیل- ویزای ویتنام

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

« معاهده شینگن» در سال 1985 میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، در لوکزامبورگ – مرز بین فرانسه و آلمان – به امضای پنج کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در سال 1990 میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

این ویزا مخصوص کسانی می باشد که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شینگن هستند .

ویزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است این بدان معناست که وقتی تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شینگن شما باطل تلقی می گردد. از سوی دیگر تعداد دفعات ورود شما به محدوده شینگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شینگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شینگن وارد و خارج شوید .

کشورهای محدوده شیگن عبارتند از:

آلمان- فرانسه- ایتالیا- اسپانیا- پرتقال- هلند- بلژیک- لوکزامبورگ- سوئد- نروژ- فنلاند- دانمارک- لیتوانی- لتونی- لهستان، مجارستان- اتریش- استونی- اسلواکی- اسلوونی- چک- ایسلند- مالت- یونان .

کشورهای اروپایی که عضو شینگن نمی باشند:

به خاطر داشته باشید که سه کشور ایرلند- انگلستان و رومانی عضو پیمان شینگن نبوده و برای مسافرت به این کشورها نیاز اخذ ویزای این کشورها خواهید داشت.

انواع ویزای شینگن:

ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و میتواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشور در خارج از شینگن گردد.

ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.

ویزای نوع D : ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

در صورتی که از 90 روز اقامت خود در محدوده ی شینگن استفاده کرده اید، باید حتما به مدت سه ماه خارج از محدوده شینگن باشید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه میتوانید برای حداکثر 1 سال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شینگن لزوماً به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده ی شینگن از کشور دیگری غیر از صادرکننده آن نیست، به عنوان مثال اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. بنابراین همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نمایید.

راه های اخذ ویزای شینگن:

اولین راه برای ایرانیان اخذ ویزای نوع C میباشد که برای اخذ آن بایستی مدارک زیر را آماده نمایید:

1- پرینت گردش حساب بانکی

2- پرینت آخرین فیش حقوقی

3- سند ملکی به نام خود مسافر

4- پرینت مانده حساب

راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و ... می باشند.

مدارک مورد نیاز به هنگام تردد در محدوده شینگن :

در هنگام عبور از هریک از مبادی گمرکی کشورهای عضو شینگن بهتر است مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- مدرک سفر ممهور به ویزای معتبر

2- مدارک معتبر بیان کننده موضوع و شرایط (دعوت نامه، رزرو هتل، سکونت نزد اهالی)

3- مدارک مربوط به تمکن مالی برای اقامت (پول نقد، چک های مسافرتی، کارتهای اعتباری، تعهد تقبل هزینه ها)

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا):

**پاسپورت قدیمی (در صورت وجود)

**اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و کپی آن

**2قطعه عکس 3 در 4 رنگی تمام رخ با زمینه روشن

**پرینت گردش 3 ماهه آخر حساب بانکی و موجودی بالای 400 میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد.

**سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

**لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسنلی وزارت خانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین. گواهی استغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت، تاریخ استخدام، میزان درآمد و زمینه فعالیت شرکت – درصورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.

**کپی روزنامه رسمی، اساسنامه، جواز کسب، پروانه مطب، کارت نظام پزشکی (درصورت وجود هر کدام از موارد)

*تمامی مدارک ذکرشده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

*ویزای شینگن یک ماه اعتبار دارد و 15 روز میتوانید در محدوده ی شینگن اقامت کنید.

*اخذ ویزای شینگن بیشتر از 15 روزه برای کسانیکه تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از 15 روزه برای کسانیکه قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکان پذیر خواهد بود.

*حدودا 40 روز از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است

*بعد از تکمیل مدارک ویزا، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار- شغل- محل سکونت شماره های تماس

2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر به همراه گذرنامه های قبل

3- واچر هتل شهر مقصد

4- بیمه نامه مسافرتی

5- بلیت رفت و برگشت

6- برای فرزندان زیر 18 سال و خانمهای متاهل که تنها مسافرت می کنند ، رضایت نامه محضری الزامی می باشد.

7- ریز حساب بانکی سه ماهه و یا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده های بانکی بالای 50 میلیون تومان

8- گواهی اشتغال به کار همراه با میزان حقوق دریافتی و آخرین لیست بیمه

9- آگهی ثبت شرکت ، روزنامه رسمی و پروانه کسب

10- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات

11- شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید

12- کپی از همه مدارک

13- سند ملکی

14- اسکن اثر انگشت

مدارک مورد نیاز ویزای امریکا

ویزای توریستی:

1- اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

2- پاسپورت های قدیمی

3- سند ازدواج

4- گواهی پایان خدمت( برای آقایان)

5- مدارک شغلی

6- مدارک بانکی و مالی

7- کانفرم برگه DS 160

ویزای کاری/ علمی:

دعوتنامه تجاری/ علمی

به یاد داشته باشید که در روز مصاحبه بایستی مدارک زیر را به همراه داشته باشید.

( برای دریافت هرگونه مشاوره د

تماس با ما

نام و نام خانوادگی:

موضوع:

ایمیل :


متن پیام :

سوال تصادفی :
3 + 6 ?

راه های ارتباطی

آدرس دفتر :
آدرس جدید: دفتر مرکزی:مشهد-میدان جانباز- مجتمع تجاری پاژ- طبقه اول
تلفن دفتر :
05137663080
تلفن پشتیبانی :
05137663080
شبکه های اجتماعی :
با قاصدک پرواز کن